Тежък инцидент в Пакистан. Най-малко 41 души загинаха, след като пътнически

...
Тежък инцидент в Пакистан. Най-малко 41 души загинаха, след като пътнически
Коментари Харесай

Пътнически автобус катастрофира в Пакистан и взе поне 41 жертви

Тежък случай в Пакистан. Най-малко 41 души починаха, откакто пътнически рейс, движещ се с висока скорост падна от мост в югозападната част на страната, оповестиха пакистански публични представители. Злополуката е станала в провинция Белуджистан, където водачът на рейс, пренасящ към 48 души, изгубил надзор и се блъснал в конзола на мост.

Предстои да бъдат осъществени ДНК проби за идентифициране на починалите, чиито тела са овъглени до неразбираемост

" Спасителната интервенция към този момент завърши, общият брой на починалите е 40. Четирима ранени са откарани в най-близката болница. Телата ще бъдат откарани в държавната болница в Карачи. След като вземат проби и ще ги преместим в моргата за ДНК ", съобщи Саад Едхи, началник на фондация " Едихи ".

След идентифицирането им телата ще бъдат предадени на роднините на жертвите. Автобусът се е блъснал в пътна стена с висока скорост, след което паднал в пропастта и се запалил. Местни медии оповестиха, че броят на починалите е достигнал 41. Четирима души са били избавени и откарани в близка болница. Очаква се броят на починалите да нарасне, защото доста от ранените са в сериозно положение.

В Пакистан постоянно се случват пътни катастрофи поради неналичието на инфраструктура, неприятно поддържаните транспортни средства и безразсъдното шофиране.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР